tråååkigt . . .

Klockan är  nu 01:20 , älsklingen ligger i sängen och sover , och här sitter jag och har skit tråkigt :(
Sömnbrist AB :/ Jag kan faan inte somna , kan ju bero på att jag inte är trött för fem öre . . . men ändå :P Tänk om det bara kunde vara lätt att somna , bara programera om sig eller nått ?! Det skulle väl vara nått :) haha . . . Ajaa jag ska väl snart hoppa ner i sängen och försöka iaf :) Annars kan jag ju alltid sitta uppe hela natten , men det skulle väl kanske inte vara någon höjdare imonn . . . Det skulle verkligen bli Madde á la Zombie . . . :O Jag som redan är som en zombie ;) Guud , det skulle inte annat än slutat illa tror jag :D haha . . . Aja , nu ska jag sussa ;)

Puss på er kära vänner :*

Glad alla hjärtansdag <3

image38

Madde Tipsar . . .

Jag tänkte tipsa er om en jäkligt bra bok . . . El Choco heter den och den handlar om en svensk kille som hamnar i ett bolivianskt fängelse för drogsmuggling . . . Jag har inte kommit så himmla långt men , so far so good ! :) Så alla som inte läst den än borde verkligen göra det :)

image37

Ni som har läst den , vad tyckte ni ? Bra ? Dålig? Tell me ! :)

Nostalgi . .

Sitter i mora hemma hos älsklingen och har precis fått ner tredje säsongen av Arkiv X . . :) Det var ju som nästan alla kanske vet en serie som var ganska populär och gick för första gången 1993 :) Det var verkligen skit länge sen jag såg det sist , och det är nästan lika bra nu som när det gick på TV för nästan 15 år sedan ! :D Jag var ju dock inte så gammal när programmet började så jag tyckte att det var jätte läskigt då , och när man kollar idag sitter man ju näst intill och skrattar :P Även fast jag tycker att det är lite överdrivet så älskar jag det ändå fortfarande efter så många år :)

image36

Vad tycker/tyckte ni om Arkiv X ? :)

Helt ny header . . .

Håller på att plocka ihop en ny header och det är såå roligt :) Så kul att sitta och pilla i photoshop :) Speciellt när det går som jag vill . . . :D jag har nämnligen en tendens att få saker att sluta funka :/ :P Men nu går det allderless utmärkt :) hehe . . . hoppas bara att jag kan få den att funka här oxå :D Kan ju vara en fördel kanske ?! Det är lite kul ändå att man kan göra en helt egen design , bloggen blir liiite mer personlig då iom att man använder sin egen fantasi och kreativitet :) Det är väl det som är tjusningen :)  

Nääe nu ska jag fortsätta pyssla :)
GodNatt på er :*


Ingen Astma här nej !

SKÖNT . . . kom nyss hem från spirometriundersökningen . . . :) Läkaren fastställde att det INTE är astma jag har , men nått konstigt måste det ju vara iom att jag inte får luft :/ Han skulle iaf skicka en remiss till mora där dom ska göra en lungröntgen . . får väl se vad den visar , inget allvarligt får jag hoppas ! :O Känner att det kanske inte var så bra att anstränga sig så mycket , tror jag är på väg att blir sjuk och nu har jag ont när jag andas istället :( Inte bra inte bra . . . men men jag ska inte klaga . Jag har ju som tur är inte astma iallafall :)
Neej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar att åka ner till syster en sväng :) Hon ska nämnligen färga mitt hår och sen ska hon hjälpa mig med mitt projekt :)

image34

Det här är typ jag , happy as can be ;)
Pusshej på er :*

Spirometri dags :O

Jag är nervös . . . om bara en timme kommer jag sitta på vårdcentralen , jag ska dit och göra ytterligare ett spirometri test för att kolla om jag har ansträngnings astma . . . !
Har vart dit två gånger tidigare , första gången fick jag blåsa vanligt . . . sen fick jag ett brev hem att jag skulle komma dit igen med träningskläder och hela kitet för att jag skulle göra testet under ansträning , när jag väl är där får jag göra samma test som jag gjorde första gången , alltså inget ansträningstest . . . när jag säger till sjuksköterskan att jag skulle dit och göra testet för ansträningsastma , så har hon inte en aning om att det var ett sånt test jag skulle göra , fasten att det var henne jag fick brevet ifrån :O Snacka om att jag blev frustrerad , dom verkar ju seriöst inte veta vad dom håller på med ! :/ Och så säger dom att man ska lita på sjukvården , jo jo . . . jag är ännu inte helt övertygad , tyvärr

Hoppas iaf att jag tar mig hem levande idag . . . :P Men riktigt så illa lär det ju inte vara :) Uppdaterar när jag kommer hem :) 

image33
 

RSS 2.0