uppdatering .

faan vad jag är dålig på att uppdatera :O Det va ju ett tag sen jag skrev nått nu :) Aja , iallafall så har det väl inte hänt så mycket :) Har haft praktik hela veckan så det har ju vart soft :) å samma sak nästa vecka ! Ska strax åka upp på sporthallen och skjuta lite luftpistol :) Sen blir det nog en promenad hem :) Behöver röra på mig lite känner jag ! :D haha . . För övrigt blir det väl en lugn kväll , är ju ensam idag så jag får väl se vad som händer :) Ska kanske kolla på en film , Från andra sidan . . . nån som sett den ? :P Nu har jag inte tid att sitta här något mer :D måste göra mig klar nu , segast i Sverige som vanligt ;) Uppdaterar ikväll om inte annat :)

image32
(Det är kallt ute här i Älvdalen :O )


Ciao :*

Film i MP3:n :)

Jag har lyckats :D Efter många försök att få till film i min mp3 (iriver x20) så har jag äntligen lyckats :) Så nu har jag just konverterat take the lead och ska strax börja med Simpsons the movie :) haha . . Men det är verkligen jätte praktiskt att ha film i mp3:n :) Man kan titta när man åker bil , på bussen eller om man har tråkigt i skolan så är det ju bara att dra fram MP3:n ;) Kan verkligen rekomendera det !
image31

Plugg, plugg och mera plugg . . .

Att man aldig ska få känna sig heelt ledig ifrån skolan :/ *suck* Är det inte den ena läxan så är det den andra . . . :O Jag har iallafall snart gjort klart naturkunskapen som vi ska ha prov i på onsdag :/ Jag kommer aldrig lära mig allt det vi måste kunna innan onsdag :O Det e ju typ 40 sidor :( Aja , nu ska jag iallafall försöka komma igång med körtkorts teorin , som det verkar så är jag seegast i sverige med att ta mitt körkort . . xD haha . . Men ibland känns det som om jag verkligen inte behöver ett just nu . . . menmen . . . det kan ju vara bra att ha ett innan man tar studenten iaf :P Kan ju klart vara en fördel när man ska söka jobb sen :)

Aja , nu ska jag dra för att plugga ännu mera ;)
Tjingeling :*

image29

Time out . . .

Tv programmet Time Out , är ju bara föör roligt :D hahaha . . . Så nu lägger jag in ett litet klipp för att visa Wysteriia att jag förstod hur man skulle göra :) Kolla slutet alltså , omg säger jag bara xD hahahaha . . . .

Tack för hjälpen !  

VARNING !

Satt och kollade igenom gamla bilder i en mapp häromdan , alltså i en riktig mapp inte data mapp :) I alla fall så  hittade jag min varningsskylt från ettan som vi skulle göra för hand :D haha . . . Vi fick några varningar som vi skulle illustrera för hand först och lägga in på datorn sen . . . :) Synd att jag inte hann så långt :P Men jag har gjort om den med lite färg nu istället :D haha . . .  


 

Kan ni se vad min skylt "varnar" för ? :)


image28

(Bilden är gjord för hand , men färglagd i datorn !)

ÖSM Logotyp !

Nu är ÖSM loggan snart klar , förhoppningsvis . . . :) Det beror på kommunalrådet nu . . . om den godkänns eller inte ! Hoppas Hoppas ! :) Jag orkar inte göra mer på mitt projektarbete nu , och jag har massor kvar att göra :/ *suckpuststön* Aja , hoppas den duger iaf , så jag blir kvitt den då :) Är bara uppe i 30 timmar än så länge , jag har ju 70 timmar kvar :) HAHA ! Nej , men loggan var i vilket fall som helst kul att göra :) Synd bara att jag e klar nu då ! :) Fast det är skönt oxå !

Nej nu ska jag kila iväg och tvätta lite :)
L8er ! ;)

image27

Ljusparty :)

Var på ljusparty med Millan ikväll , hos en jobbar kompis till henne . . . :) Det va jätte skojj :) Speciellt för mig som ÄLSKAR ljus , då var det ju rena rama paradiset ;) Synd bara att allt var så fruktansvärt dyrt :/ menmen . . . ska väl beställa lite saker när Millan ska vara värdinna :) Fast sen finns det ju så jäkla mycket som man vill ha . . . :) Men som man egentligen inte behöver ^^ Men så är det väl jämt antar jag :) hahaha. . .

Hoppas att ni där ute har haft en trevlig lördag iaf , för det har jag :)

image26

En tokig farbror. . .

...är vad jag kommer få om jag inte kommer på något mer till hans tattuering snart :O jag har absolut idé torka , funderat på om jag kanske ska krumilura in hans namn på nått sätt :O Men jag vet inte ? :P Det är ju så jävla svårt att måla på beställning bara så där , jag tycker ju mest om att måla fritt :) det är mycket lättare att komma på motiv då :)

den här har jag iaf gjort åt honom , från början var det ett fritt motiv (som det nedanför) men sen blev den mycket större och nu ska den bli ännu större :O :P Han har den efter övre delen av armen och nu ska jag göra så att den går bak en bit på axel och fram på bröstet . . . :)

image23

Vad tycker ni , låter det som en bra idé att få in hans namn någonstans ? :)

Lovefilm.se

Fick hem två stycken presentkort från lovefilm.se häromdan :)
De är på ca. 400 :- /st , man får alltså hyra gratis filmer (ca 8st) på två månader , sen övergår det till ett abbonemang hos dem så man kan hyra 4 st filmer i månaden för 99:- (man kan avsluta abbonemanget efter de två månader man fått gratis!) . . .


image20
Nån som vill ha ett presentkort kanske ? ;)

I know who killed me . . .

Var som sagt hemma hos min kära syster Millan ikväll , och vi kollade på två av de filmer som jag fick hem igår :) Den första var "I know who killed me". Den sööög verkligen hela filmen igenom , men dryg som jag är , måste jag verkligen se klart en film som jag har börjat kolla på . . . och det är endast ett fåtal filmer som jag har stängt av för att dom verkligen inte tåls att kolla på en gång! Men den här gick ju att titta på , bortsett från att man satt och irriterade sig hela tiden på hur kass Lindsey Lohan var på att spela i den här filmen . . . och man fattade inte handlingen så bra i början heller . . . . :O Nej , den var inte att rekomendera ! :P
Men vi tittade på en till också :) " The Reaping" hette den. Den var iaf hyffsad att kolla på , visst den var jääävligt överdriven , men den var helt ok ändå för att handla om Bibeln :) haha . . . . 


image19
 
Nej , nu ska jag sussa :)
God Natt & Sov Gott på er :)

Film i stora lass :)

Igår kväll satt jag uppe ganska så länge och försökte få hem lite nya filmer . . . och jag lyckades faktist :)
Blev bl a. hela sesong 2 av Dexter , Blade I , Saw IIII , I Know who killed me , I am legend och 1408 :)
Så nu får vi väl se om det var nått av de som var bra ! :P hehe . . .
Just nu sitter jag nere hos min syster och vi ska ha pojkfritt och ligga och lata oss framför en film :)
Ska bli riktigt skönt faktist ! :)

Fast jag saknar Andreas en aning ju :/ Blir så jäkla tomt när han e borta ! :( Menmen . . han kommer ju på söndag så jag får väl se till att uttnyttja tiden till att ta hand om mig själv lite :)

Nu ska jag se om systeryster behöver hjälp med maten :)

Hej på er ;)

image18

Fröken tråkig hade ett alkoholfritt nytt år !

Glömde ju skriva tidigare hur mitt nyår var . Det vart hur som helst en lugn och skön kväll :)
Lite mat och mys hemma hos mamma och pappa och sen åkte jag och Andreas ner i mora till en tom lägenhet där vi fick vara helt ensamma hela kvällen :) Jätte skönt och jätte mysigt :)
Ingen alkohol blev det heller , för jag skulle upp och jobba kl. 08.00 följande dag :)
Men jag var ju åtmindstone uppe till tolvslaget , och det är ju alltid något ;)
Jag och resten av mina kolleger var nog de enda som mådde bra morgonen efter nyår kan jag säga ! :P Var ju helt dött i hela mora innan klockan ett :) Så det blev en liten repris från midsommar för mig och linda :P haha . .

Fast iof , så ser jag inget nöje i att ut och supa varje helg som dom gör här i älvdalen/mora . Jag fattar inte hur man orkar asså , full varenda jävla helg . Nej , löjligt är vad det är . Sen har man ju pengarna kvar till nyttigare saker om man är nykter ^^ Visst det kanske är jag som är tråkig , men jag ser inget nöje i att gå ut på krogen varje helg och supa sig redlös , visst om man dricker nångång ibland , men varje helg ?
Nej , då föredrar jag faktiskt att vara fröken tråkig :)

image17

Älskling.

image16
Jag älskar dig Andreas , vill bara att du ska veta det !
Du är mitt allt ! <3

Tattuering :)

Jag verkligen älskar tattueringar och piercingar , så länge det inte går till överdrift. Jag har alltid velat göra en själv och eftersom att jag målar mycket , så är det en självklarhet för mig att måla min själv .

Den här nedanför har jag målat och jag är grymt sugen på att göra den :) Fast jag velar rätt så mycket och jag är inte 100% säker än , snarare 55% :P Så jag behöver vara lite mer säker innan jag lägger mig under nålen med tanke på att den ska sitta där hela mitt liv :D hehe . . .



image15
Den här är jag sugen på att göra :)


Vad tycker ni om den ? :)


Nytt år och nya saker att se fram emot :)

Jahapp , då var det äntligen år 2oo8 då ;) År 2oo7 var ju inte dirket det bästa i mitt liv. Jag har nått botten och jag har simmat till ytan igen , och det har pendlat så en hel del det här året , men känner på mig att det här året kommer bli ett toppen år , verkligen :) Har ju t ex. massor av saker att se fram emot som t ex. STUDENTEN (!) , en ev. flytt ifrån den här hålan och börja jobba och få en massa nya erfarenheter :)

Jag har ju i hela mitt liv velat åka till USA , jag vet inte varför men jag känner mig så otroligt dragen dit . Vem vet , jag kanske bodde där i ett tidigare liv ;) haha . . Nej men allvarligt , hur som helst så har jag funderat en hel del på att åka dit och jobba som AuPair ett år. Jag tycker att det skulle bli superkul och verkligen skönt att komma härifrån . dessutom tror jag att jag skulle växa en hel del i mig själv , och jag skulle nog lära mig massor.
Men som sagt , först måste jag ta studenten och få lite erfarenheter från jobb här i Sverige. :P

Vart skulle du åka om du fick chansen att jobba utomlands ett år ? :)
image14

RSS 2.0