Sugen på att måla.

Jag är väldigt sugen på att måla just nu , men eftersom att jag strax ska upp på banan och träna så hinner jag inte sätta mig med papper och penna än . det blir säkert lite teckningar när jag kommer hem :) Och om jag har möjlighet så ska jag lägga upp dem här på bloggen :) Men nu måste jag rusa in i duschen :) A är nog på väg att hämta mig nu :D Och jag , segast i sverige som vanligt !

Ha en underbar dag allihop :*


image41

Medan alla andra blir äldre blir jag yngre . . .

Iallafall om man frågar mina föräldrar . . :D Haha . . .
Eftersom att jag fyller år på måndag så firade vi min födelsedag igår (Lördag), eftersom att min moster och co inte kunde komma på söndagen och jag och älsklingen åker bort på måndag . . . :)
När jag öppnade kartongen som innehöll en blåbärs tårta , som min kära far har gjort på jobbet, och vad får jag se ? Joo , min pappa har skrivit "Grattis Madde 18 år" på min fina tårta xD Och inte nog med det , när min mamma plockar fram kuvertet som innehöll ett x antal hundralappar , och vad står det på det då ? Joo , nämnligen " Grattis Madde 18 år" . . . :) Jaa vad ska man säga ? :) Antigen är det jag som blir yngre och yngre för varje år , eller så är det mina föräldrar som blir mer och mer senila :D hahaha . . . Men hur som helst så älskar jag dem lika mycket ändå :)

Jag vill också säga Tack, för allt som jag fick igår :) Ni är underbara ! <3



image39

Jobb Jobb Jobb . . .

Sitter just nu på jobbet , har en liten rast så jag tänkte skriva ett litet inlägg :) Har haft fullt upp i helgen jobbade torsdag och fredag , fick vara ledig på lördagen och nu jobbar jag söndag och måndag :O :) Känns bra att få lite extra cash i slutet av månaden när man inte har så mycket pengar annars iaf :) Jahapp , vad ska jag göra sen då ? Jag ska hem till A , bara mysa och ta det lugnt :) Det är ju ingen skola imonn , så vi får sova ut en dag till iaf och det är ju alltid skönt ;) Aja , jag ska väl återgå till arbetet :D haha . .

Men ha det så bra!
 Puss på er :*

RSS 2.0